A jövő iskolája
Iskolánkról
A beruházás
Aktuális
Sajtószoba
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Aktuális
Ez is sikerült
Elkészült a Jövő iskolája
 
Ünnepélyes projektzáró rendezvény keretében, T. Mészáros András, Érd polgármestere és Arató Gergely oktatási szakállamtitkár részvételével adták át a Gárdonyi Géza Általános Iskola megújult és kibővített épületét.
Tovább
A Váti Kht. mindent rendben talált
 
A Váti Kht. munkatársai a napokban helyszíni ellenőrzés során mérték fel az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Program és az Európai Unió támogatásával megvalósuló Gárdonyi Géza Általános Iskola bővítéses rekonstrukciójának készültségi állapotát.
Tovább
Köszönetnyilvánítás
 
Az iskola munkatársai nevében köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik segítették munkánkat a 2008/2009-es tanév során.
Tovább
Elkészült az épület vasbetonszerkezete
 
Számtalan nehézséget leküzdve, jelentős erőfeszítések árán, mely nem nélkülözött határozott beruházói és lebonyolítói fellépéseket sem, az elmúlt időszakban a beruházás egyik lényegi szakasza valósult meg.
Tovább
Ez történt az alapkőletétel óta
 
A szerződési feltételeknek megfelelően 2008. április 1-jén megtörtént a szükséges munkaterület átadása-átvétele, és a kivitelező cég az organizációs tervek szerint megkezdte az előkészítő munkákat.
Tovább
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap