A jövő iskolája
Iskolánkról
A beruházás
Aktuális
Sajtószoba
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Iskolánkról
Kompetencia alapú oktatás bevezetése Érden, a Gárdonyi Géza Általános Iskolában a 2009/2010-es tanévben, 2010. január 1-től
TÁMOP 3.1.4. azonosító számú EU pályázaton 22 905 300 forintot nyert intézményünk
 
Az uniós pályázat célja a kompetencia alapú oktatás bevezetése, az egyenlő hozzáférés biztosítása, illetve az innovációk kidolgozása és megvalósítása volt. A pályázati kiírásnak megfelelően az elnyert összeget a következőkre fordítottuk: kompetencia alapú oktatás implementációja; szaktanácsadás, illetve mentorálás a sikeres bevezetés érdekében, pedagógus továbbképzések.
Tovább
Gimnáziumi felvételi eredmények
 
Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

A Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium gimnáziumi felvételi eredményeit az alábbi helyekről tölthetik le:
A gimnáziumi tagozat végleges felvételi listája
2010. március 31-én Nyílt nap a Gárdonyiban
Bemutatkozunk az elsősöknek
 
Ezúton is szeretnénk köszönteni Önöket és gyermekeiket, az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola nevében. Intézményünk a Tusculanum városrészben található, jelenleg alapképzést nyújtó nyolc évfolyamos iskola. Az épület felújításával tanulóink a legmodernebb, az évszázad elvárásainak megfelelő körülmények között tanulhatnak. Az új külső a belső tartalom változását is eredményezi, hiszen a következő tanévtől gimnáziumi oktatás is indul a Gárdonyiban.
Tovább
A Gárdonyi Géza Általános Iskola
 
A Gárdonyi Géza Általános Iskola a 21. század iskolája, mely a következő tanévben jelentős megújuláson esik át. Az intézmény Érd MJV pályázata szerint "a komplex fejlesztés, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása, érdekében a racionális és hatékony működés kialakítása, a komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében" fogja végezni munkáját. A pályázat a KMOP-2007-4.6.1 szerint került elbírálásra.
Tovább
Történetünk
 
Az iskola történetének kezdeti éveit Fontányi Péter feljegyzéseiből ismerjük, aki az intézmény első igazgatója volt. 1929 augusztusában indult a mai Tusculánum felparcellázása, és az itt élők egyik legsürgetőbb igényévé vált, hogy a telepen létesüljön egy elemi iskola is.
Tovább
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap