A jövő iskolája
Tanári
Faliújság
Szülőknek - diákoknak
Kapcsolat
Letölthető dokumentumok
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
Tanári
Szülőknek - diákoknak
A tanév rendje
 
A Gárdonyi Géza Általános iskola 2009/2010-es tanévének rendjéből a szülők és diákjaink is tájékozódhatnak az iskola őket is érintő legfontosabb eseményeiről. Iskolánk részletes havi programjait a faliújság rovatban találhatják.
Tovább
Pedagógiai programunkból
 
Iskolánk megújult épülete 2009 szeptemberétől fogadja a teljes épületkomplexumban a gyermekeket, ahol a jelenleginél 300 gyermekkel több tanulhat. A város egységes esélyegyenlőségi programja alapján saját esélyegyenlőségi tervünkben is külön figyelmet fordítunk az érdi gyermekek együtt nevelésére, a hátrányok csökkentésére.
Tovább
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap