A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Aktuális
Ez is sikerült
Elkészült a Jövő iskolája
 
Ünnepélyes projektzáró rendezvény keretében, T. Mészáros András, Érd polgármes-tere és Arató Gergely oktatási szakállamtitkár részvételével adták át a Gárdonyi Gé-za Általános Iskola megújult és kibővített épületét.

A tervezett határidőnek megfelelően, november közepére a diákok és a pedagógusok immár teljes egészében birtokba vehették a felújított intézményt, mely 2010 szeptemberétől két gimnáziumi osztállyal is bővül.

T. Mészáros András polgármester avató beszédében felidézte a felújítási munkálatok mintegy másfél évét, s hangsúlyozta: a projekt során jelentkező nehézségek ellenére az állhatatos munka és az összefogás meghozta gyümölcsét.

Arató Gergely államtitkár ugyancsak a széleskörű összefogás fontosságát hangsú-lyozta beszédében. Marosánné Gáti Gabriella, a Gárdonyi igazgatója pedig arra hívta fel a figyelmet, a korszerű oktatási technika lehetőséget ad arra, hogy a diákok tartalmában is korszerű műveltséget kapjanak.

Az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola az Nemzeti Fejlesztési Ügynökség KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú pályázatának keretében, az Európai Unió által biz-tosított 250 millió forintos támogatás és Érd anyagi szerepvállalásának segítségével újulhatott meg.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap