A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Aktuális
Elkészült az épület vasbetonszerkezete
 
Számtalan nehézséget leküzdve, jelentős erőfeszítések árán, mely nem nélkülözött határozott beruházói és lebonyolítói fellépéseket sem, az elmúlt időszakban a beruházás egyik lényegi szakasza valósult meg.

Elkészült az új iskolaépület teljes vasbeton szerkezete, pillérekkel és födémlemezekkel együtt, valamint a teherhordó falazatok döntő többsége. Megkezdődött a belső válaszfalak kivitelezése, és a víz-, csatorna, s elektromos alaphálózatok szerelése. Az iskola jelenlegi működését még nem zavaró, építmény körüli szennyvízcsatorna hálózati szakasza is lefektetésre került. A jelenlegi technológiai várakozási idő alatt történik meg az építési és felvonulási terület kisebb rendezése, hogy a további építőmesteri és szakipari munkák rendben folytatódhassanak.

2009. február 25.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap