A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Iskolánkról
A Gárdonyi Géza Általános Iskola
 
A Gárdonyi iskola elkészült beruházása az előzetes tervek szerint 2009 szeptemberétől fogadja a teljes épületkomplexumban a gyermekeket. Az iskola a város egységes - településszintű - esélyegyenlőségi programja alapján saját esélyegyenlőségi tervében külön figyelmet fordít az érdi gyermekek együtt nevelésére, a hátrányok csökkentésére.

Az épület majdani felszereltsége nagyban elősegíti az oktatásban alkalmazható technikai eszközök napi használatát. Ez nyilvánvalóan hatással lesz az oktatás színvonalára is. Terveink szerint a számítógépen is futtatható programok alkalmazásával segítjük tanulóinkat. Nyilván mindegyiket képessége szerint.

A rendelkezésre álló közösségi tereket kihasználva képességfejlesztő foglalkozásokat tartunk, programokat dolgozunk ki. Számunkra nemcsak az oktatás, hanem a nevelés is fontos. Hagyományainkat ezek szerint is ápoljuk, fejlesztjük.

Az iskola területén kap helyet az város új uszodája is, mely együtt kerül átadásra az iskola épületével. Terveink szerint az uszoda adta lehetőséget maximálisan ki tudjuk használni. Nemcsak a hagyományos napi tornaórákra gondolunk új tartalommal, hanem a tartáshibákból, stb. eredő koordinációs mozgásokra is. A megújult Gárdonyiban a jelenleginél több mit 300 gyermek számára lesz hely. Az alapértékeik maradnak továbbra is a kompetenciák fejlesztése, kiemelten is az értő olvasás, az idegen nyelvek, az általános sokoldalú alapozó funkció.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap