A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Aktuális
Köszönetnyilvánítás
 
Az iskola munkatársai nevében köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik segítették munkánkat a 2008/2009-es tanév során.

Köszönjük:

A szülőknek, családoknak, akik megértéssel fogadták a váltott műszak következtében kialakult helyzetet.

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának a figyelmet, bizottságainak a nyertes pályázatainkat, amelyek során a hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségét növelhettük.

T. Mészáros András polgármester Úrnak és Segesdi János alpolgármester Úrnak, akiknek szívügye a Gárdonyi Géza Általános Iskola jövője.

Fáykissné Marillai Zsuzsannának, a Humánpolitikai Iroda vezetőjének és munkatársainak a tanév folyamán nyújtott sok-sok segítségért.

A polgárőrségnek, Macsotay Tibor vezetőnek, akik vigyáztak gyermekeinkre sötétedéskor a délutános műszak idején.

A Tusculanum Óvoda vezetőjének, Artner Lászlónénak, aki befogadta elsőseinket az óvoda játszóterére.

Rozgonyi János a Batthyány Általános Iskola igazgatójának, aki tíz szombaton befogadta alsó tagozatunkat az elmaradt tanítási napok pótlására.

Varga Jánosné a Teleki Általános Iskola igazgatónőjének, aki júniusban helyet biztosított ügyeletet igénylő kisdiákjaink számára.

Leitner Imre, a Junior Vendéglátó RT üzemvezetőjének, aki biztosította a zökkenőmentes étkeztetést.

Rendezvényeink hangosításáért Leszák Ferenc a Széchenyi Általános Iskola igazgatójának, és a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatójának Szedlacsek Emíliának.

Az építkezés kivitelezőjének, bonyolítójának az iskola életéhez történő alkalmazkodásért Szabó Györgynek és Völgyi Gábor Úrnak.

2009. június 26.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap