A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
A jövő iskolája
Aktuális
A Váti Kht. mindent rendben talált
 
A Váti Kht. munkatársai a napokban helyszíni ellenőrzés során mérték fel az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Program és az Európai Unió támogatásával megvalósuló Gárdonyi Géza Általános Iskola bővítéses rekonstrukciójának készültségi állapotát.

Az ellenőrzést végző szakemberek megállapították, hogy a 250 millió forintos európai uniós támogatással megújuló tanintézmény felújítása terv szerint halad, a beruházás készültségi állapota megfelelő, és az építkezéssel kapcsolatos számladokumentumok is megfelelnek az előírásoknak.

Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy az önkormányzat időben kiírta az új iskola eszköz- és bútorállományának beszerzésére szolgáló közbeszerzési eljárást, de a megadott határidőre a törvényi előírásoknak megfelelő érvényes pályázat nem érkezett be. A beruházásban közreműködő szervezetként részt vevő Váti Kht. ezért hozzájárulását adta az újbóli hirdetmény azonnali megjelentetéséhez, melyről a megfelelő hivatalos források útján értesülhetnek az érdeklődők.

2009. augusztus 14.

Vissza az előző oldalra


 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap