A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
Budapest Investment
Magyar Befektetési és Tanácsadó Zrt.
Cégünk több mint másfél évtizede meghatározó szereplője a hazai tanácsadó piacnak. Partnereink között nagy múltú hazai és külföldi érdekeltségű társaságok, feltörekvő magáncégek, pénzintézetek, vagyonkezelő szervezetek, minisztériumok és önkormányzatok találhatók.

Az érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola uniós támogatással megvalósuló felújításában cégünk a projektmenedzseri feladatok ellátását végzi.

Szolgáltatásaink sikere az alapos felkészültségben, a pontos helyzetfelmérésen alapuló szakmaértői munkában, a következetes programmenedzselésben és a korrekt kommunikációban rejlik.

A Pályázat Előkészítő Alap (PEA) által 2004-2006 között életre hívott HRD Pályázatíró konzorcium meghatározó tagjaként, 2004-től foglalkozunk európai uniós pályázatok készítésével, megvalósításával. Társaságunk jelentős referenciákat tudhat magáénak az NFT I., illetve az ÚMFT keretén belül meghirdetett pályázatok megírásában, menedzselésében, valamint projektgenerálás terén.

Sikereink közé tartozik a PTE Szűrő, Diagnosztikai Központjának létrejötte, a nyíregyházi Vay Ádám Laktanya kialakított kollégium és szakiskola együttes és a Debreceni Egyetem Farmakológiai Intézetének Kooperációs Kutató Központjának létrejötte.

Elérhetőségeink:
Cím: 1037 Budapest, Seregély u. 17.
Postacím: 1301 Budapest, Pf. 18
Telefon: 368-46-52 • 250-43-49
Fax: 368-46-44
e-mail: birt@hu.inter.net
 
 
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap