A jövő iskolája
Tanári
Jövő tv
Pályázatok
Kapcsolat
 

Az iskola-felújítás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által kiírt, KMOP-4.6.1-2007-0132 azonosító számú, „Az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola komplex fejlesztése, a minőségi oktatás fokozása, a versenyképes tudás elsajátítása érdekében, a racionális és hatékony működés kialakítása, komplex esélyegyenlőség és a magas fokú környezetvédelem jegyében” című pályázaton elnyert 250 millió forintos európai uniós támogatás és az érdi polgárok összefogása révén valósulhat meg.  
 
Dr. Printz és Társa
Nemzetközi Könyvvizsgáló Kft.
Az éri Gárdonyi Géza Általános Iskola felújításával kapcsolatos könyvvizsgálói feladatokat ellátó Dr. Printz és Társa Kft. 1993. szeptember 21-e óta működik. A társaság ügyvezető igazgatója: dr. Printz János, költségvetési minősítésű kamarai tag könyvvizsgáló, három évtizedes ellenőrzési, illetve tizenöt éves könyvvizsgálói gyakorlattal rendelkezik, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Költségvetési Tagozatának elnöke. A társaság célja, hogy komplex pénzügyi-számviteli szolgáltatásokkal álljon a megbízók rendelkezésére. Ennek megfelelően profiljába az alábbi tevékenységek tartoznak:
– rendszeres és eseti könyvvizsgálat,
– vagyonértékelés,
– társaságok, költségvetési intézmények, egyéb gazdálkodó szervek átvilágítása,
– projektek lebonyolításának értékelése,
– pénzügyi-gazdasági ellenőrzés,
– általános pénzügyi, számviteli tanácsadás,
– adótanácsadás.

A társaság két üzletága:
A vállalkozói üzletág keretében a cég társaságok (részvénytársaságok, kft.-k) választott könyvvizsgálójaként folyamatos megbízásokat lát el. Emellett eseti feladatok, egyedi felkérések teljesítése gazdagítja a vállalkozói üzletág listáját (átvilágítások, célvizsgálatok stb.).

A költségvetési üzletágban meghatározó a helyi önkormányzatoknál végzett könyvvizsgálói tevékenység, amellyel a társaság az önkormányzati könyvvizsgálati kötelezettség kezdetétől, 1995 óta foglalkozik, s eddig több jelentős önkormányzat könyvvizsgálatára kapott megbízást. Emellett költségvetési szervek, köztük minisztériumok, önkormányzatok és intézményeik belső ellenőrzésében történő közreműködés képezi a költségvetési üzletág megbízásainak gerincét.

A társaság tevékenysége az elmúlt években világbanki projektek, EU-s támogatások felhasználásának és elszámolásának vizsgálatával gazdagodott, s megbízással rendelkezik a Norvég Finanszírozási Mechanizmus rendszerében is. Az államháztartásban és a gazdasági társaságoknál végzett tevékenységben a cég széles szakembergárdája vesz részt. A Dr. Printz és Társa Kft. által foglalkoztatott munkatársak és szakértők mindegyike nagy gyakorlattal, jártassággal bír a társaságok és a költségvetési szervek gazdálkodásának, pénzügyi, számviteli folyamatainak könyvvizsgálatában, ellenőrzésében, ismereteiket sokrétűen (pl. publikációkban, oktatásban is), rendszeresen kamatoztatják.

Elérhetőségeink:
Cím: 1117 Budapest, Bölcső u. 6.
Levelezési cím: 1518 Budapest, Pf. 16.
Telefon: 385-8951
Fax: 209-1261
e-mail: printznt@t-online.hu
 
 
 
     
   
Impresszum Adatvédelmi nyilatkozat  
   
 
Akik a megvalósulást segítik
Érd Megyei Jogú Város
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
VÁTI Kht.
Progress-B'90 Zrt.
VOLMER Kft.
Budapest Investment Zrt.
Dr. Printz és Társa Kft.


 
Levél a szerkesztőnekNyitólap